7.850 gösterim
2,00 viral puan

AVM'de İntihar Eden Gençlerle İlgili Polis Sorgusu Devam Ediyor

Ankara'da bir AVM'de el ele tutuşup altıncı kattan atlayan 16 yaşındaki lise öğrencileri ile alakalı soruşturma devam ediyor. Gençlerin bunu neden yaptığı bulunmaya çalışılıyor.
CanOlgan 17.02.2016 saat 12:04
  1. 16 yaşındaki Yunus Ö. ve kız arkadaşı Melisa A.'nın intiharı her iki aileyi de yasa boğdu. Naaşları ailelerine teslim edildi

  2. Yunus'un Son Görüştüğü Yakın Arkadaşı: "Yunus İntihar Edecek Bir Çocuk Değildi"

    “Yunus’u en son alışveriş merkezinde Melisa ile birlikte gördüm. Yunus’a selam verip nasıl olduğunu sordum. İyi olduğunu ve sevgilisiyle çay içeceklerini söyledi. Morali gayet iyi görünüyordu.
    Melisa’ya da selam verdim ama adeta ruh gibiydi. Nasıl olduğunu sorduğumda bana ‘Sana ne?’ diye yanıt verdi. Yunus’u çocukluğundan beri tanırım, asla intihar edecek biri değildi.
    Onu defalarca Melisa konusunda uyardık. Ona her istediğini yaptırıyordu. Melisa’nın annesi ile babası ayrıydı, ailevi sorunlarını arkadaşımıza yansıtıyordu.”
  • Şu an haberi okuyan: 1 kişi var
  • Facebook: 4 gösterim

  • Toplam Viral: 90 gösterim
  • Toplam Seed: 3.112 gösterim
  • Toplam Direkt: 4.648 gösterim
  • Viral Puan: 2,52